Jedlé kaštany v zimní Francii 24.01.2026 od 13.00 h (záloha 100%)
Kód: 19803Detailní popis produktu
Tématický degustační oběd, kdy se podíváme do francouzské zimní kuchyně. Ve všech chodech toho menu budou v hlavní roli jedlé kaštany.
Podávat budeme toto čtyřchodové menu doplněné vinným párováním:
* Gallettes au Roquefort (sušenka se sýrem Roquefort a kaštany), sklenka šumivého vína Crémant de Bourgogne, Jean Loron
* Velouté de Chataignes au Champagne (krémová kaštanová polévka), sklenka bílého vína Fossilles 2024, Haut Marin
* Selle de Chevreuil, sauce Grand Veneur ( jelení hřbet se zvěřinovou omáčkou, kaštanové pyré a brambory Dauphine), sklenka červeného vína Chateau d´Aigueville 2020, Cotes du Rhone Villages
* Dezert Mont Blanc
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
